wat is "start met pilates"?

Een les voor absolute beginners. Tijdens deze lessen worden de matbasisoefeningen en principes van de klassieke Pilates aangeleerd. De les is voor iedereen toegankelijk, er is geen voorkennis of ervaring vereist.

Ideaal als u graag wil kennismaken met Pilates.

Weet u nog niet wat Pilates juist is? Lees dan even onze info-pagina hieromtrent op “Wat is Pilates?“.

Schrijf u in en betaal

reeks volzet of kan je niet op de ingeplande momenten?

De ‘Start met Pilates’ lessenreeksen geraken steeds snel volzet. We hebben daarom een wachtlijst gecreëerd waarop mensen zich kunnen aanmelden. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, zullen we een nieuwe reeks inplannen.

Mochten er nog plaatsen zijn, maar kan je niet op de momenten waarop de lessen zijn ingepland? Dan kan je jezelf ook op de wachtlijst zetten en aangeven wanneer je wel of niet kan.

Wachtlijst

wanneer zijn de lessen?

Momenteel zijn er geen nieuwe lessen ingepland.

Schrijf u in en betaal

hoeveel kost het?

Het tarief van een 5-beurtenkaart voor Start met Pilates is 78 EUR.
U kan online betalen via het Eversports-platform met Bancontact, Paypal of kredietkaart (Visa of MasterCard).

Schrijf u in en betaal

instructors

Medineth Pure Pilates Studio Inge Croux

Inge Croux is kinesitherapeute en Master trainer. Als gepassioneerde lesgeefster met reeds 20 jaar ervaring traint zij Beginners, Intermediate en Gevorderden op de Reformer, Chair, Barrels, Mat en Cadillac.

In het lesgeven baseert zij zich intens op de anatomie van het lichaam en op techniek en precisie waardoor haar lessen veilig zijn maar ook een uitdaging vormen. Geleidelijk aan ben je in staat je limieten te verleggen, te revalideren en je lichaam en geest te versterken.

Inge volgde de instructoropleiding bij Peak Pilates (Boulder – Colorado USA) en Corpus Pilates (K. Mc Kinnon – Canada), ze is geregistreerd bij EREPS, het Europees Register voor Fitnessprofessionals.


Medineth Pure Pilates Studio Marijn BelmansIn 2004 studeerde Marijn Belmans af als licentiaat in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Zij volgde bijkomend de interuniversitaire cursus pelvische reëducatie en behaalde een bijzondere beroepsbekwaamheid in de bekkenbodemtherapie.
Sinds 2009 versterkt zij het kine-team bij Medineth en kwam zo in contact met het Pilates-concept.

Vanuit een groeiende interesse en het inzicht dat Pilates een grote meerwaarde kan betekenen in het fysiek en mentaal functioneren van mensen met o.a. bekkenbodemproblemen, startte zij in 2018 haar opleiding tot Pilates Instructor bij Corpus Studio Kelly McKinnon.In 2004 begon Céline Le Grelle te werken als professioneel balletdanseres bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, en heeft haar carrière daarna verder uitgebreid in verschillende andere balletgezelschappen in de wereld.

Vanuit haar dansachtergrond en begrip van lichaamsbeweging, wil ze haar passie voor fysieke gezondheid en begeleiding doorgeven met Pilates, wetende hoeveel dit kan bijbrengen.

In 2016 begon ze haar opleiding als Pilates Instructor bij Corpus Studios, Kelly McKinnon, en is ook geregistreerd bij EREPS, het Europese Register voor Fitnessprofessionals.

Ze verdiepte zich ook veel in het emotionele en mentale welzijn, en bekijkt het lichaam als één holistisch geheel. Die passie naar de verbinding tot ons diepere zelf en onze eigen helende reis, leidde tot verdere certificaten als Reiki Master Teacher en Restorative Yoga teacher.

problemen?

Ondervindt u problemen om u online aan te melden of om te betalen? Geen probleem hoor, neem dan even contact op met ons en we helpen je graag verder.

Zo kunnen we je alvast inschrijven voor de lessenreeks en betalen kun je dan bij aanvang van de les in onze studio.

Let op: je kan wel enkel met kaart betalen in de studio. Wegens de corona-maatregelen aanvaarden wij momenteel geen cashgeld.

bel ons: 014 50 76 50contact

Afsprakenregeling

  • Een les duurt 55 minuten. Gelieve 10 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn.
  • De beurtenkaarten zijn geldig voor een periode van 16 weken vanaf de eerste boeking.
  • Gelieve uw les ten laatste 24u op voorhand te annuleren, zoniet wordt de les aangerekend (gaat er een beurt van uw kaart af).
  • Plan tijdig uw favoriete les in, er dienen immers minimum 4 deelnemers te zijn om een groepsles te laten doorgaan. Bij minder dan 4 inschrijvingen 24u voor aanvang van de les zal de groepsles automatisch geannuleerd worden, reeds ingeschreven deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht met een e-mail. Zij kunnen zich steeds op een andere gelijkaardige les inschrijven.
  • De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.