boek een pilatesles


Kies hieronder uw gewenste afspraaktype als u reeds klant bent bij Pure Pilates Grobbendonk.

Indien u nog geen klant bent, klik dan hier.


Afsprakenregeling

  • Een les duurt 55 minuten. Gelieve 10 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn.
  • De beurtenkaarten zijn geldig voor een periode van 16 weken.
  • Gelieve uw les ten laatste 24u op voorhand te annuleren, zoniet wordt de les aangerekend.
  • Plan tijdig uw favoriete les in, er dienen immers minimum 4 deelnemers te zijn om de les te laten doorgaan. Bij minder dan 4 inschrijvingen 24u voor aanvang van de les zal de les automatisch geannuleerd worden, reeds ingeschreven deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht met een e-mail. Zij kunnen zich steeds op een andere gelijkaardige les inschrijven.
  • De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.


Boek een pilatesles
ik ben lid (heb een account)Ik ben nieuw (heb geen account)

Betalingen

Pure Pilates Studio maakt voor de boekingen gebruik van een online reservatiesysteem, hiermee kunt u uw les zelf inplannen en betalen.
Online betaling is enkel mogelijk met Visa of Mastercard.

Indien u niet over een Visa of Mastercard beschikt, moet u eerst een (groeps)kaart aankopen via overschrijving of cash of met Bancontact/Maestro aan de balie in de Pilates-studio alvorens u lessen kan inplannen via het online-systeem.

– indien u kiest om cash te betalen aan de balie in de Pilates-studio, gelieve dan gepast geld mee te brengen, zodat we zo weinig mogelijk tijd verliezen.

– indien u kiest om te betalen per overschrijving, dient u het correcte bedrag over te schrijven naar de rekening van de Pure Pilates Studio (Multineth GCV) bij de bank BNP Paribas Fortis: rekening nummer BE06 0017 7478 2122, BIC/SWIFT GEBABEBB en als omschrijving vermeldt u duidelijk uw naam en voornaam, alsook de kaart die u wenst te kopen. U dient wel zelf op voorhand uw account in het online systeem aan te maken, wij koppelen dan na ontvangst van de betaling de aangekochte kaart aan uw account.

In de komende weken schakelen we over op een nieuw systeem waarbij online betalingen met bijkomende betaalmethoden mogelijk zullen zijn.


Lessen & tarievenHuisreglement