pure pilates instructors


Ons team bestaat uit pilates instructors met een achtergrond in de kinesitherapie en osteopathie en zijn getraind in het anatomisch denken om op een professionele en verantwoorde manier te coachen.

Inge Croux

Inge Croux is kinesitherapeute en Master trainer. Als gepassioneerde lesgeefster met reeds 20 jaar ervaring traint zij Beginners, Intermediate en Gevorderden op de Reformer, Chair, Barrels, Mat en Cadillac.

In het lesgeven baseert zij zich intens op de anatomie van het lichaam en op techniek en precisie waardoor haar lessen veilig zijn maar ook een uitdaging vormen. Geleidelijk aan ben je in staat je limieten te verleggen, te revalideren en je lichaam en geest te versterken.

Inge volgde de instructoropleiding bij Peak Pilates (Boulder – Colorado USA) en Corpus Pilates (K. Mc Kinnon – Canada), ze is geregistreerd bij EREPS, het Europees Register voor Fitnessprofessionals.


Sarah Tolleneer

In 2005 behaalde Sarah Tolleneer haar graad van Master in de Kinesitherapie. Vervolgens studeerde zij osteopathie aan de Internationale Academie voor Osteopathie waar zij afstudeerde in 2011 en het diploma Osteopaat D.O.behaalde.

Sarah werkt sinds 2005 in het team van Medineth. Naast manuele technieken zijn oefentherapie en beweging voor haar steeds een zeer belangrijk aspect geweest binnen de therapie. Zij volgde haar Pilates Instructoropleiding MAT, Reformer, Cadillac, Chair en Barrel bij Corpus Pilates, Kelly Mc Kinnon en de basislevel voor Gyrokinesis bij Nancy Lepore in Montréal.

Sarah is geregistreerd bij EREPS, het Europese Register voor Fitnessprofessionals. Naast de persoonlijke coaching met de Pilatesoefenmethode werden ook al vele patiënten met succes gerevalideerd in de praktijk.


Marijn Belmans

Medineth Pure Pilates Studio Marijn BelmansIn 2004 studeerde Marijn Belmans af als licentiaat in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Zij volgde bijkomend de interuniversitaire cursus pelvische reëducatie en behaalde een bijzondere beroepsbekwaamheid in de bekkenbodemtherapie.
Sinds 2009 versterkt zij het kine-team bij Medineth en kwam zo in contact met het Pilates-concept.

Vanuit een groeiende interesse en het inzicht dat Pilates een grote meerwaarde kan betekenen in het fysiek en mentaal functioneren van mensen met o.a. bekkenbodemproblemen, startte zij in 2018 haar opleiding tot Pilates Instructor bij Corpus Studio Kelly McKinnon.


Céline Le Grelle

In 2004 begon Céline te werken als professioneel balletdanseres bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, en heeft haar carrière daarna verder uitgebreid in verschillende andere balletgezelschappen in de wereld.

Vanuit haar dansachtergrond en begrip van lichaamsbeweging, wil ze haar passie voor fysieke gezondheid en begeleiding doorgeven met Pilates, wetende hoeveel dit kan bijbrengen.

In 2016 begon ze haar opleiding als Pilates Instructor bij Corpus Studios, Kelly McKinnon, en is ook geregistreerd bij EREPS, het Europese Register voor Fitnessprofessionals.

Ze verdiepte zich ook veel in het emotionele en mentale welzijn, en bekijkt het lichaam als één holistisch geheel. Die passie naar de verbinding tot ons diepere zelf en onze eigen helende reis, leidde tot verdere certificaten als Reiki & Seichem Master Teacher, Restorative & Yin Yoga teacher en Sound Healing.


Boek een pilates- of yogales
LessenroosterKoop een kaart

Betalingen

Pure Pilates Studio maakt voor de boekingen gebruik van een online reservatiesysteem, hiermee kunt u uw les zelf inplannen en betalen.

Online betaling is mogelijk met Bancontact, Paypal of met de kredietkaarten Visa of MasterCard.

Indien u niet over 1 van de bovenstaande betaalmethodes beschikt of als er iets misloopt bij het online betalen, kan u eerst een (groeps)kaart aankopen met Bancontact/Maestro/Visa/MasterCard aan de balie in de Pilates-studio alvorens u lessen kan inplannen via het online-systeem.


Instructors
  • Inge Croux
  • Sarah Tolleneer
  • Marijn Belmans
  • Céline Le Grelle
meer info

Lesaanbod & tarievenHuisreglement